packa

Ja gårdagen var rikigt kul:) Åkte hem till lisa runt halv sex, börja  förfesta där innan vi åkte in till stan..Där var de väl okej med bilar..Fast det var skönt att få åka bil för det var ju skit kallt ute igår!! Kom hem runt halv ett, skönt att få komma hem i tid för en gångs skull:)

Så idag har jag packat väskan för ensro och det var inte lite saker man ska ha med sig..Tur att Jens kan skjutsa en till bussen sen på tisdag då vi åker, så slipper man släpa den på bussen!
Ja sen händer de väl inte så mkt mer idag, ha lite ångest för att helgen gick så fort som den alltid gör iofs:P

Näe nu ska ja fixa musik till mp3..


puss pået!

Lördag

Japp, sitter här igen, har inge att göra..vill att klockan ska gå lite fortare så de blir kväll!:) Blir till att förfesta och sen in på crusingen, ska få åka finbil, säger finbil för jag vet inte vad de är för en bil:P Blir jag, lisa,jens, svempa och camilla, som jag vet än så länge iaf:) Hoppas det blir en kul kväll iaf:)

Igår så var jag med Anna på kvällen, var ut och gick med Milou eller hur de nu stavas, skit fin hund! Sen så satt vi och snacka, var verkligen kul att få umgås med dig igen..Var ju inte igår precis, prata om allt och ingenting typ.. :)

Nu blir det till att lyssna på underbara Mike Ness, tacka bror för att jag har hittat hans musik!:)

Pusshej påer!


Besviken

Ja minst sagt så är jag det på en vän till mig, han känner mig så jävla väl och att han tror sånt om mig gör mig grymt ledsen och besviken..Och ännu värre äre att han inte tror på vad jag säger, kan ju liksom inte göra nått annat för att besvisa det. Du betyder nått för mig iaf, från din sida verkar 4 år inte betyda ett skit..De får väl ta den tid de tar men blir så jävla ledsen av de bara..

Idag efter skolan så var Nina, jag och Jossan och träna, har skaffat mig ett gymkort på friskis, =) så de var roligt att börja träna igen!
Nu ska jag kolla på tv..


Så jävla förvirrad

Jahej

Jag hatar att hitta på rubriker, har så dålig fantasi. :P

Men iaf, snart har det gått en vecka i skolan, har väl inte direkt vart så jätte jobbigt..Har inte börjar gått efter riktiga schemat än iaf..Idag har vi planerat i våra grupper för Ensro resan nästa vecka iaf, ska bli roligt att åka iväg, bara det inte regnar, skulle ju va piss de!!

Efter skolan så gick jag,Nina och Jessica på stan en sväng, Nina shoppade onaligt mkt :P haha men kul att du hittar det du vill ha vännen:) Tog tre bussen hem till Lisa, Jens syrra, där vi hämtade upp Tyra..Var barnvakt medans Lisa och Troy åkte och handlade..Sötunge hon är, jätte fin:)

Imon blir det till att införskaffa sig ett gymkort, skönt att få börja igång med träningen:) Läste ens blogg nyss, fan hur hon tränar på, får fan ångest över en själv då:P hah

Näe nu ska jag kolla runt på internet! Puss o kram

Back on traack

Ja lr nått, var iaf rätt så väderlös dag, kom till skolan nio var klar halv tio:P så blev de vanliga väntan på bussen bara att vänja sig med den där väntan..Imon är det lika väderlös dag, börjar tio slutar väl kring elva..Det suger att bo i Hedesunda där bussarna går som ett arsel!
Ja och schemat som är dagens samtalsämne är väl okej, inte så farligt långa dagar, längsta är ju måndag och tisdagar..

Dagens planering blir väl till att gå ut och gå med mammsen, kolla på film och jaa sitta här och lurka..
Kolla upp lite priser på gymkort också, blir till att köpa ett på torsdag på friskis..skoj skoj^^

Nej finns inte så mkt mer att säga just för tillfället..

NU: Ut och gå!!

Pusss påer!

Söndagsångest

Finns det ett ord som heter de? hm, jag vet inte, men det är så jag känner idag iaf..Schemat ska ju inte se så himla bra ut heller säger dom så, men det är ju skönt att det är sista året, lika bra att komma igång så man kan avsluta de nån gång:)

Ihelgen var man ut i fredags, var på sun city, först förfest hemma hos jossan, hade skit kul ja!!:D Tack för en rolig kväll tjejer! guldvärd<3
Sen igår orka jag inte göra ett skit så jag var bara hemma och hade filmkväll, kollade på män som hatar kvinnor, den var bra, men boken är bättre än filmen.. Sen kollade jag och Jens när han kom hem på Hercules, hehe det var inte igår man såg den, den var ju rolig:P Bra låtar också i filmen som man inte tänkte på förr..

Nu ska jag fortsätta med städningen av rummet, vart en lång paus när jag satt mig och fixa med min nya mp3:)

Puss påer!!

             

Måndag

Ja nu äre bara en vecka kvar på mitt sista sommarlov, helt sjukt!:O Men lite kul ska det bli att börja sista året nu också, för i vår äre ju studenten som gäller!!

Ihelgen har det som sagt varit två kräftskivor, med familj och släkt på fredagen och med kompisar på lördagen..
Fredagen var rolig, när det börja dö ut på altan så gick, Fredrik, Jonas,Johan, Jens och Jag ner till sjön och gjorde en eld och satt där och snacka skit..haha jaa en grej har jag iaf lärt mig att inte skicka sms om vissa saker till folk.. :P  förutom de så var de en lyckad kväll..
I lördags så var det kräftskiva nere i ölbo hos lisa, roligt var det där med, men blev inte lika mkt dricka, var inte så sugen på det..spillde ut en hel grogg på mig och lisa :P klantarsel man är! Fick åka lite finbil också där på nattkröken, roligt!:) Skulle va så kul om man hade en sån bil som man kunde åka runt med på crusingen..Men som svempa sa till jens det var inte sista gången han var chaufför:)

Igår så gjorde man inte så värst mkt, kollade på tre filmer, Kalle Blomkvist, ZoZo och The dark knight..Bra filmer alla tre:)

Idag har de inte heller hänt så mkt, lr rättare sagt inte ett skit, har hjälpt mamma lite med tvätten och försökt leta låtar..nån som kan tipsa om bra låtar???
Efter maten så åker vi in till Haga, har ju vart här i stort sett hela sommaren så vill komma bort lite..
Imon står det shopping på planeringen, ska med syster till köpis, har ju rätt så mkt preserkort att sätta sprätt på..hihi:D
Fårse hur länge jag orkar gå där, har så jävla ont i ryggen, har sträckt mig!

Lite bilder ifrån kräftskivorna!


Kräftkalas

Ja nu ska vi ha kräftkalas:P Tänker på Lisa när jag hör den låten, koonstigt eller inte;)
Nej men som sagt ikväll blir de kräftskiva med familj, och släkt, de ska bli så gott med kräftor och räkor, älskart!:P
Och det är ju inte onyttigt heller så finns bara plus!!

Idag ska jag försöka ta mig ut på en promenad, vet inte hur de går med det ;p, sen ska jag duscha och baka kladdkaka, sen blir de kanske solning också, det är ju fint väder såatt:)

Inte så händelserik dag precis, men har börjat värnja mig, haha ingen aning om ordet stavas så men skit samma!:P

Ne en promenad nu då innan solning och dusch!


Fixat

Japp då är allt fixat och klart tills på lördag :) Hoppas det blir en rolig kväll!! Eller som man säger det blir vad man gör det till!:)

Fick äntligen tag på Nina också, har varit rätt så orolig hela dagen efftersom jag aldrig fick tag på na, ringde säkert 13 gånger och smsade!:P Tur att tjejen har en syster som man kan få tag på iaf:P hehe

Usch börjar nog bli lite förkyld, har ont i huve och det svider i halsen:( vill inte bli sjuk!! Hatar att va sjuk!

Hittade inte så mkt förrästen tidigare idag när jag sa att jag skulle kolla runt på kläder..Ganska ovanligt för att vara mig de:P hehe

Näe nu ska jag ta och ändra kanal och kolla på unga mödrar eller vad det hette som går nu på femman klockan åtta:)

Heejsvejs!


Jessica, Jag och Nina <3



God morgon

Ja god morgon påer, lr jag gick upp för 1 ½ timme sen men iaf:P

Så vad händer idag då, hmm, väntar på att få svar ifrån Nina, vi skulle ses idag äre då tänkt, men man vet ju aldrig:P Annars har jag inga planer alls, skit tråkigt! Kanske sätter mig i solen, men de är inte lika kul när man är ensam, hela gårn är borta känns som höst nu, rätt så deprimerande!
Jag och älsklingen kan inte heller hitta på nått eftersom han jobbar, seegt, men ska ju inte klaga, de är verkligen bra att han får pengar!:)

Just nu sitter jag och kollar på tv, animal planet, tycker den kanalen är kul att titta på:P kalla mig tönt om ni vill;)
Nån som kan tipsa om bra låtar?? Är så less på den musiken jag har i mp3 så det är inge kul att gå ut och gå heller:P men det är något som jag MÅSTE göra idag, usch mår illa av att se på mig själv:O inge bra, inge bra!

Näe nu ska jag kolla på lite kläder fårse om man hittar nått man vill köpa:)

Pusshej!


Onsdag

Nej nu har jag inte skrivit på länge igen, förlåt för dom som läser min blogg att jag har såna uppehåll ibland, men man orkar inte alltid:P

Vad har man gjort på sista tiden, jo var ju med mamma, jossan i Sthlm i tre dagar, var hur kul som helst, mkt shopping och fin fint väder, kanoners de;) De jag köpte var två fest tunikor/klänning, vardags tunika, och en sån där randig tröja alla har från gina, örhängen, ett par fest skor, och ett par vinterskor:) så jag är helt nöjd med det! Åkte som sagt tidigt på måndagmorgon eller natt, fyra, var nere i sthlm tio över sex, la sig och somna ett tag sen bar de av ner på stan och shoppa då, de som jag har räknat upp, gick ner så vi var där runt halv tolv, kom hem nio på kvällen, skapligt trött man var i alla delar av kroppen:O haha men de är ju självförvållat så. På tisdagen var det skansen och aquvarium dag, åkte ut till Djurgården och gick först på aquvarium grejen och det var väl sisådär med det, sen var det skansen, gick runt där och kollade på djuren, lite smått roligt tyckte jag att de fanns katter som man fick kolla på, hallå vem har inte sett en katt?!:P Sen när jossan inte orkade gå nå mer så tog vi oss en bänk framför allsångs scenen och satt där och väntade på att det skulle börja, vi satt och väntade i 6 timmar i stekhettan, haha men det gick bra det med, roligt att få vara med om att se det på rikigt iaf:) mamma var i helt exstas för att hon fick se Björn Skiffs:P så det var också en bra dag! Onsdag var våran sista dag, så vi packa ner alla saker och drog den tunga väskan, lr jag fick  inte dra så mkt så jag ska väl inte gnälla, men vi lyckades ha sönder ett hjul på den innan vi kom fram till station där vi låste in våra grejor i ett skåp, sen bar det av ner på stan igen, köpte lite presenter till Jonas och sen satt vi oss och åt glass och tittade på folk, hur jävla go glass som helst var det iaf!!:) Tåget hem gick halv sju så vi var hemma i Gävle åtta och hemma i Hedesunda runt nio:)
Kändisarna som vi såg var: Han som var dommare på spåret, alla som uppträde på allsången, Johan Palm med bror;) deni:P hah och om man ska kalla det kändis men lite är hon väl då eftersom folk blir helt till sig när hon kommer in i butiken, lr folk fjortisar, Kissie..Ja just de såg en till som var med och spelade i serien Nya tider hon var Mischas mamma och Ricos, var tsm med en som hette Magnus:P fan vad man kommer ihåg:)

                 
Utsikten ifrån där vi bodde:)     Mor och dotter                  Fiskar                                   Sjöstjärna              Fisk

       
Skansen Säl                         Älg                                      Björn                                 Björn Skiffs


Ja och sen har det inte hänt nå mer än att i lördags så fyllde jag och jonas år:D äntligen 18!! Så blir fika på dagen och sen åkte vi in till stan till Jossans lägenhet och hade förfest och kalas för kompisar innan vi drog ut på krogen, hade så jävla kul och ont i fötterna efter allt dansande:D haha fan Jessica värst killmangneten ju;) sen när man ska slåss på fyllan så går de ju som de går;) haha "aaaj, jag blöder," " har du kärring naglar lr":P skyll dig själv Caroline säger ja;)
Tack alla för alla fina presenter!

     
Förfest
 

 

Längtar tills imon

Japp, längtar tills imon då Jossan, jag och mamma åker till sthlm, kommer hem på onsdag kväll, ska bli så kul att bara åka iväg vi tjejer i familjen:) Morgondagen är plannerad i massa shopping!! Äntligen så ska man sätta sprätt på pengarna som man slet för tidigare i somras;) Fast det blir en grymt tidig morgon, ska upp fyra på morgonen, vi får skjuts ner med vår granne, det är i hans lägenhet vi ska få sova så, han är så snäll så=) Blir väl till att sova kanske ett litet tag, eftersom vi är där halv sju på morgonen:P
Sen på tisdag äre turistdagen, gamla stan, akvarium musée, skansen och senare på kvällen allsång på skansen:)
Onsdag vet jag inte än men det ska bli trevligt:)

Lite bilder sen i fredags...



Näe nu ska jag gå och fixa naglarna innan duschen och prison break väntar!:)

Pusshejj!

Nej du lilla gumman:P

Ja jag såg att förra inlägget, om man kan kalla det skrevs ju inte direkt i nyktert tillstånd, hehe
Men kvällen igår var riktigt rolig, var så kul att träffa alla igen!:) Blev lite stress vid halv tolv när alla skulle panik ut:P så har lite grejer kvar hos Jessica men de göör ju inge eftersom hon kommer ju hit igen till nästa helg:)
Blev ju sådär lagom full haha lr inte, Jessica och jag hade fått för oss att jag skulle pront komma in på slick:P fatta inte hur jag våga testa, en liten rolig kommentar som vaktern sa när han fick se mitt legg " nej du lilla gumman, kom om en vecka så rullar jag ut röda mattan för dig" hehe lång kö och alla såg att jag inte kom in, hah pinsamt:P men men så kan de gå;) om en vecka blir de röda mattan så;)  så jag fick sitta på stan själv ett tag innan Jens kom och hämta mig, tur så var det inte så länge, jag ringde syster som sällskap:)

Kommer upp bilder ifrån kvällen när jag kommer hem till mig. Idag blir det en väldigt lugn dag och kväll, bara titta på tv och mysa, just nu håller Jens på att jobba med grejer ute på gårn. Har rätt så stor lust att gå på bio, men jag tror inte Jens har råd:( och hur ska vi kunna komma överrens om vilken film vi ska se:P hah kommer aldrig att gå! Kan ju skicka och fråga syster om hon har lust, men hon ska väl spara sina pengar tills på måndag då jag,jossan och mamma drar till sthlm på en mor och dotter dagar, shoppa loss, gå på skansen och se på allsång på skansen, och på nå akvarium tank grejs som låg bredvid=) Måste ju handla present till Jonas också, hmmm vad svårt, är ju mkr enklare att handla till tejejer..

nej ska kolla på sf vad det går för filmer...

Fridens liljor!:P

RSS 2.0