Go Crazy!!!

Taggar tills ikväll:D blir utgång med storesyster och Malin!:) Kommer bli kanoners!! Kanske inte ska sluta som förra fredagen;) haha

Annars igår så var Jossan, Tova och Jah och badade på parkbadet!:) det var roligt, är ju roligare att åka på såna ställen om man har barn med sig:P höll på att dränkas i vågorna och samtidigt så ska man hålla Tova ovanför vattnet:P fast det är ju en stor skillnad på henne i vattnet nu än vad det var för ett år sen när man var där!:)

Sen på kvällen hade min älskade tvillingbror kommit till Hedesunda och Malin också då såklart så då fick jag någon att umgås med på kvällen, kollade på film:) haha ser du Jonas jag skrev älskade;)

Näe nu måste man nog gö ett ryck klockan går!:P

Pusspåer!

MJ!:)

Vart en hel dag med Lina idag efter gamlingarna:)
Vi har gått på stan och jag köpte ett par party skor, som kommer att invigas på fredag. Hej skavsår!;)
Sen så käka vi och sen var vi på Micahel Jacksons film This is it! Väldigt bra film, gissa att det kommer att spelas hans låtar nu ;)

Hemma hos Jossan nu, ska sova här inatt för imon ska jag, jossan, tova och tommy åka och bada på parkbadet!:) treevligt! En aning tjock kommer man känna sig men jaa sånt är livet:P

Varför kan livet vara så orättvist!!! Lättare om de hade varit närmare mellan..!! Nu blir allt konstigt..

måndag

Jaa, man ska kanske skriva lite härå:P Fått allt för mkt skäll av Jessica nu ett tag;)

Ja vad har hänt sen sist då???:P
Hmm, har lov nu iaf och det är inte liiiiite sköönt!:) Skulle gärna vilja ta en tripp neråt i landet nu kan ja säga:p haha men tyvärr så är ju livet orättvist att man är född här uppe såatt ja..

Jens och jag är inte tsm längre, och det känns bra och det känns skönt att jag gjorde rätt val!:) men vi är vänner!

Nej men jag kan ju berätta om ihelgen då..haha
Ifredags så var jag först och träna sen hem till Jessica där starta spårar kvällen;) käka och kolla på idol och vid utröstningen var en viss caroline och jessica rätt fulla alla redan:P men vi drog ut först på hangloose där vi inte alls kunde fatta att det var fri antre hah;) sen lämna vi allt där och gick till slick i bara linnerna skit kallt, ifrån slick så jaa är de svart:D lite lätt ångest över de! Tur att det kan finnas gentlemanna killar ibland så hjälper en upp säger ja bara;) haha Jessica gick runt och försökte tjäna lite pengar :P shit! Sen vidare till hangloose där vi träffa på två killar som vi dansa med och så åkte vi med dom på efterfest i sätra:P haha kom hem sex imorse..!
Galet men mkt rolig kväll!:) Har en hel del roliga kommentarer från kvällen!:P

Sen på lördag blev det pingis i 6 timmar:O var nog första och sista gången;) inge illa menat Jessica men jag tror inte pingis är min sport:P sen på kvällen kolla vi på film!
Så mkt som jag har vart i sätra på dom här två dagarna har jag nog aldrig varit:P

På söndag så åkte Jessica iväg för idag skulle hon spela i Sätra, jag stanna kvar hemma hos henne, inte en dag till!:P sen så gick jag till Jossan och vi gick till Johan som hade kalas för sig, han fyller imon egentligen men vi fira han då:)

Snott lite bilder från Jessica från ifredags också:P kanske blev lite flummit skrivit men Jessica förstår iaf;)


En Jävla svår vinflaska:P


Jadu <3


Så glad blev hon att Nicklas åkte ur!:P


Måndag

Ja nu var det ju ett tag sen igen, men vet ju inte vad jag ska skriva om.. :P

Ihelgen så har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt.. Kollat på två skit bra filmer också, Johan Falks nya, är helt käär i han som spelar "Lisa" , killen som är farlig men både en snäll typ loove it;) hehe

Har börjat köra igång med träningen också, skönt är de med!:)

Usch imon är det dags att ha de där jävla talet, men ska iaf göra det imon så man blir av med skiten!:P
Idag har vi också lekt blind på stan, var jävligt läskigt ska jag säga, haha kände sig helt dum också:P

Nee nu ska jag träna på talet innan roast på bernst börjar..


Confused!!

RSS 2.0