1a advent

Jaa nu äre 1a advent också, tiden går så jävla snabbt!:P
Dagen har varit mysig, fattas bara att ha nån att dela de med:)
Började med att sova ut länge, ända till halv tolv:O sen börja jag faktiskt plugga lite, sen åkte hela familjen fram på julmarknad, den var ju somvanligt inte folkfylld direkt men det var trevligt iaf:) saknade snön bara! Vann ett paket också, och gissa vafan det var i paktet joo en jävla klädersborste, mamma,pappa och jossan fick fina ljuslyktor!!:P

Kom hem och då fika vi med glögg och pepparkakor och lyssnade på hedesundas egna julskiva;)
Fixat lite julklappar nu också:) Har lite julkänsla, men den förstörs helt när de är ljust och man tittar ut!! Vafan ser ju ut som att det ska bli vår!!

Ne nu ska jag plugga bort lite saker så veckan inte blir för jobbig:P

Pusspåer!

 

ruuudolf

Ja idag äre ju lördag då, sitter och dunkar julmusik på högsta hemma hos Jossan!:) Käka julskinka nyss också, så nu fattas ju bara snön;)

Igår vare fullt upp hela dagen, efter skolan så var jag och handla med jossan, sen ut till valbo på handikappridning, sen hem till jossan käka och sen iväg på bio!:) New moon var helt jävla underbart bra!:) Längtar som fan tills 3an kommer ut!:) Så nu är jag kär i en varulv och en vampyr, så vart finns ni?:P

Idag blir det dubbel kalas då, roligast blir de väl att fira Tova, hon blir ju så glad över allt:) lillgumman blir ju så stor!<3
Sen ikväll blire flum med Jossan skulle jag allt tro, robinson och tjocka!=)

Ska nog börja se på Sunes Jul nu och alla mina julfimer, starta ju den traditionen förra året:P haha


Pusspåer!

Onsdag

Mmm, var ju ett tag sen nu så kan ju skriva nått här innan jag ska sova:P

Hänt de sen sist då, hm, inte mkt:P skolan i veckorna och festa på helgerna:)

Som du ser Jessica så vill allmänheten ha kvar dig här i gävle;) lr som jessica tycker vi säger gäävlee, lite mer gnälligt:P Men vi är faktiskt väldigt gnälliga här uppe, men vi triivs;)

Helgen som kommer blir rolig, på fredag bio med lisa,klara och chris, sen på lördag på dan dubbel kalas, sen på kvällen utgång:) hoppas nu inte lisa lämnar mig igen;) haha nejdå kommer ha skit kul!!:) trots min partyskada;)

Förrästen så tycker jag ni ska rösta på Linnea Lööf i Gävle Lucia! Bara att
Skicka: Lucia (mellanslag) 8 till nr 72026

Nej nu ska jag väl sova!

Pusspåer!

Jessica, Jessica, Jessica!!

Nu ska vi ha en röstning här i bloggen, inte fan ska Jessica flytta hem till Arvika efter studenten, efter tre år så tänker hon kanske lämna oss här i Gävle!!!:( Så kommentera vad ni vill, ska hon stanna eller ska hon flytta??
;)

Kom ju hem vid halv två idag, skööönt! Somna och sov bort hela eftermiddagen så nu känns de som om man var sjuk:P
Har skit ont i axlar och nacke! Jessica var snäll och masserad mig en snabbis i skolan:D snäll hon!
Har kollat på bruno nu också, jaa och den var ju konstig:P hehe enbart sex och bögar..

Ikväll äre True Blood också!:) Hoppas man är vaken tills dess då:P

Puss påer!



Vart ska vi sova inatt

Jaa, nu sitter man i skolan har precis skivit klart nationella provet i svenska! Skönt att ha de gjort!!:)
Så nu får man vänta på bussen en timme, segt, men Jessica finns ju här för mig och underhåller mig;)

Nina är seeeg! Jag vill hinna äta innan bussen går hem!:)

Nej nu ska vi titta på en snygging;)

pusspåer!

helgen

Nu du Jessica ska jag berätta om helgen;) du som har tjatat:P

Fredags, hmm, hände väl inge speciellt Jossan var hemma så var med henne och kollade på Idol, lite snack i datarummet som på den gamla goda tiden;)
Förrästen så ska jag gifta mig med Erik, vilken kanon kille, ser bra ut, verkar snäll och kan sjuga?! Helt perfa!;)

Lördag på dan hände de väl inte mkt, kollade på film bara, sen gjorde jag mig klar och åkte hem till Lisa där jag, hon och anna förfesta innan vi drog in på korgen!:) Kul vare och full var manå:P Anna var iaf snäll så hon fixa pisspaus i Finnböle åt mig och Lisa, vetefan hur de hade kunnat gått annars;P När vi kom in till stan så skulle vi på Interpool, men de var rätt så mkt folk där så vi drog till Old saints, tror jag de hetter:P, treevligt där var de iaf, fina killar med;) träffa på Sofia och Emma som följde med oss på Hang loose sen:) där var de också skit kul! Dansa, dansa och åter dansa!!:) Träffa på Frida också, hur kul som helst att se henne! Var inte igår direkt!! Träffa på lite fler bfare:) Lisa försvann där också haha leta efter henne ett bra tag, hamna sist i den låånga jack kön, lära små springa till bussen men hann med gjorde man iaf!:P ringer till lisa och hon hade hamnat på öster haha XD roligt! Träffa Linnea som var i fin form;) rolig du är vännen!
Hamna i färnbo iaf där man sov;) Jaa det var väl stort sätt hela kvällen:D Galet kul!!

Söndag, vaknar upp i färnbo, får tag på Linnea som kommer och hämtar mig efter ett tag:) När man kommer hem helt jävla seg! En fot som gör ont! haha gjorde typ inge alls på den här dan, försökte se Wall e men de gick ju inte!! Less jag blir på min dvd:P
Tyvärr så finns de inga kort från lördag, eller kanske lika bra de:P

Vart hemma idag, jävla fot!:P åååh så typiskt mig haha!!

Nu blir de film och jaa sova:P

xoxo
Partydjuret!;)

Nattkröken

Mmm, tänkte skriva lite här nu, kan inte sova än såatt:)
Hänt i veckan då i carolines liv, hmm, skola, slapp vecka, slutade ett på tisdag, ledig onsdag,torsdag vanlig och fredag längre sovmorgon!:) De gillar vi!!:)

Igår så vaktade jag Jossans lägenhet;) kunde ju hända nått på en natt:P Det var skönt att få bo själv för en natt:P
Fick sällskap fram till ett sen städa jag och diska undan så halv två slockna jag i sängen:P
Trevligt med sällkap iaf, drar iväg du nästa helg, kanske man inte får se dig på flera år:O lite konstigt kommer det att va, men inte direkt att vi ses mkt nu, men då kommer de ju definitvt inte gå:P Men de är kul för dig grabben! Testa påt;)

Nej, ska läsa lite bloggar innan jag ska sova nu!:)

Pusspåer!

Onsdag

Idag ska alla säga Grattis till LISA!:) Lillgumman blir äntligen 18!!:) Härj på krogen på lördag!

Idag är vi "lediga" vi fick uppgifter att göra hemma, så har gjort de som ska göras nu!:)
Imorse när jag vaknade hade vi ingen ström heller, så kom jag på att de skulle stänga av den fram tills två!! Fan så drygt, så den här förmiddagen spenderades med att lyssna på lill babs på sopplunchen, fan tanten gör allt bra låtar hon;) haha, sen nu för en timme sen kom strömen tillbaka, och de vill säga mitt liv med:P haha

Väntar på att Linnea ska höra av sig:)
Sen ikväll blir de till att träffa Anna!:) treevligt, treevligt!

Sen äre ju min sexserie True Blood, som Josefine kallar det idag på tv, så de bli nog en kanonerskväll de här siddu!

Fattas bara en sak;) hihi

Pusspåer! 

Söndag

Nu står de inte måndag iaf:P

Helgen har varit lugn, i fredags blev de idol och Johan Falk filmen, ååh så deprimerad man blev av slutet i sista filmen..haha:P
I lördags så sov jag länge, satt framför datan hela dagen, sen på kvällen kom Ann och Uffe och åt här, sen kom Elin och hämtade mig och vi var barnvakt från 8 till halv tre på natten:O fyfan vad trött man var på slutet haha!
Idag så har man sovit länge, suttit vid datorn och vart ute och gått kollat på Johan Glans world tour of Skåne, hur underbart rolig som helst!:D sen nu har jag precis käkat och sitter här igen!:)

Faktiskt väldigt skönt med en lugn helg. Att inte vakna upp bakfull;) Men nästa helg då blire partaj, Lisa har äntligen fyllt 18 och då blire kroogen besök på lördag:D Ska ha så jävla kul!!:)

Tar lite bilder från Jossans blogg och lägger upp från när vi var ut!:)
Pusspåer!


RSS 2.0