Lördag

Tänkte skriva lite här innan jag åker in till stan och fikar med Frida:) Ska bli så kul att få träffas och prata,catch up lite;) Har ju gått ett tag sen sist..
Annars igår så drack vi lite hemma hos Anna och pratade lite skit, det var trevligt tycker jah:) Saknade dock en person, tror ni att om man önskar något verkligen mkt så kommer det att bli som man vill till slut då? Eller lever jag i någon fantasi värld nu? Vill verkligen att det här ska vara eller bli på riktigt. :)
Ikväll blir det annars lugnt äta gott och se på melodifestivalen:P den är ju i sandviken så man kanske har tur att se om man känner igen någon i publiken. Att man inte fixa biljetter till det egentligen och åkte på det när det är så nära hade man ju haft något kul att göra ikväll, att man ska komma på allt försent:P  Blir väl att titta de med mamma och pappa ikväll.
Nej nu måste jag gö mig klar innan Frida kommer..
Pusspåer!
Jag och Malin:)

Rockklassiker

Japp de är just det jag lyssnar på nu. :) Hahah en kille i klassen var med imorse på blåsningen haha så jävla kul:D

Idag så hare vart en förjävlig tröttsam dag, tror alla var på det humöret med så dagen gick segt fast att man bara gick till två:P på bussen hem så träffa jag på Anna:) prata en massa somvanligt, sen bestämde vi att jag skulle komma med henne hem på kaffe.. Så satt hos henne i en timme och pratade innan jag gick hemåt... Fyfan så kallt det var vill jag lova.. Fast Kent plocka upp mig på bron det var ju snällt.. När jag kom hem så börja jag laga mat så den blev klar tills mamma och pappa kom hem, duktig och snäll jah:)

Ikväll blir det till att kolla på det okända iih undra om jag törs titta själv;) kan jag väl inte somna sen ikväll:P haha sen efter det blir det efterlyst. :) Så jag har ju nån timme kvar innan tven börjar så vad ska man göra.. hmm.. kanske ladda hem lite two and a half men avsnitt kanske.. lite drygt att man sluta mitt i säsong sex att titta så vet ju inte riktigt vilket avsnitt jag är på och eftersom de tar så lång tid innan man kan få hem ett avsnitt så äre bra drygt om man märker att man sett det redan!! Ska iaf fixa lite nu musik till mp3 rätt så less på det jag har nu..

Ingen som vill tipsa om nån bra låt?:)

Pusspåer!

Tankar

Jag kom nyss hem ifrån en promenad med mamma, blev 5 km duktigt där caroline;) Men iaf vi pratade om framtiden, vad jag vela göra efter studenten och så..Jag är väldigt sugen på att först jobba lite och sen kanske till nästa vår flytta och plugga någonstans!:) Lutar emot att flytta neråt i landet och plugga..hmm..vill ha Nina med mig;) haha så ska tjata lite..annars får jag väl flytta själv då..
 Pappa direkt när han fick höra att jag ville flytta neråt " Jaa men de är ju bara för den där killen du har där nere hahaha" Sant jag kommer ju närmare han, men som de ser ut nu så verkar de skita sig totalt med allt de tyvärr:(
Fan, jag kommer då inte ge mig än på ett tag, ska fan träffas innan man dömmer ut en totalt tycker jah..Speciellt efter allt man har sagt till varandra och så..Du verkar så jävla perfekt och allt jag sagt till dig menar jag!!:)

Nej, nu ska jag slå på lite Lars Winnerbäck underbart!:)

Pusspåer!!:)



RSS 2.0