Måndag

Jadu Jessica så lugn som jag var i lördags har du nog inte träffat på mig som;)

Idag vare rätt kul dag i skolan, först på morgonen så var Nina och jag ut till björke och intervjua våra barn, gick hur bra som helst, dom var så söta så!:)
Efter de så hade vi bkf, så då fixa vi ihop svaren våra, satt till och med över på lunchen de ni;) annars brukar de va " Jessica nu äre lunch, sviiisch så var hon borta":P haha vad flummigt de där blev, de menas med att jessica jämt är hungrig;P
Sen efter lunchen så hade vi handikapp och fritid, fick börja med att testa på olika handikapp idag, så idag var Nina, Jessica och jag rullstolbundna på stan:) de var intressant att testa på, men de kändes ändå fel när gävles stan inte direkt är stort så folk borde ha tänkt, när vi ena sekunden satt i rullstolen och sen när de såg oss igen kunde vi gå:P
Jaja, hade ingen engelska b iaf, så sluta tjugo i två:) skönt att komma hem tidigt på en måndag!!
När jag kom hem så lata ja framför tven, tröttna på de så jag gick ut och gick 5km sen styrka när ja kom hem:)

Nu sitter jag och väntar på roast på berns ska börja!:) Tråkigt att färjan inte hade några roliga citat idag;) haha

jaja

pusspåer!

Helgen

Nu är helgen över..igen.. suck vad fort den ska gå hela jävla tin:P jaja..

I fredags så hade jag och Jens myskväll kollade på Idol, Skavlan och så vare nån film på fyran..:) La oss rätt så tidigt men det var skönt att vakna rätt tidigt på lördagen och va pigg..

I lördags så kom Lisa hit hon hjälpte mig färga håret, det blev bra men ska lägga i en till i veckan för de tog inte på alla ställen.. Sen när Jens kom hem ifrån Harbo så åkte vi in till köpis, Jens fixa på systemet och sen åkte vi hem till han och hämta lite grejer sen hem till Hedesunda. På kvällen så hade vi speldricka kväll hemma hos lisa:)

Ja och nu äre söndag och det är lika tirst som vanligt, de sköna med den här veckan som kommer är att den är en dag kortare, har studiedag på onsdag!:)

Ne nu ska jag kolla hur träningen blir nästa vecka..

Pusspåer!


Onsdag

Sitter i skolan nu, börjar inte förns 12.40 såatt kan ju skriva ett inlägg för att fördriva tid..

Igår så var Nina, Jossan och jag på ett medelpass var kul och bra musik och duktig ledare!:) Så på det ska vi gå flera gånger..Sen hem till haga käka, kolla på greys, idol och kändisdjungeln..

Drömde skit konstig dröm inatt också, först var det att Tommy fick damputbrott på Tova för ingenting så hon börja grina, sen så hoppa det till att kusin dog och ja massa konstigheter..

Idag blire till att gå i skolan till tre och sen ska Nina och jag på spinningpass sen hem och sen på kalas hos Torsten:P

Japp då vet ni vad som händer idag då!

Pusspåer!

Knock you down

Sometimes love can knock you down! Hoppas allt löser sig för dig gumman! <3

Annars idag har det varit en vanlig måndag, långa lektioner i skolan, men det har ändå rullat på rätt okej..Blir bara så less på människor som gnäller och suckar för allt, håll käften ist, blir så dålig stämning i gruppen annars liksom! Sen behöver man inte gå runt och leka Maria om dagarna men lite kan man anstränga sig..

Har provat och beställt studenmössa också, så jävla skön känsla, det är det här året man har gått och längtat efter..Och äntligen äre här:) Haha lite smått pinsamt att jag är den som har störst huve i klassen:P men men vad kan man gö åt det då?:P ingeeet!

Sen så får man säga GRATTIS till Malin som klara skrivningen idag! Fan så fort det kan ändras, satt här i sommras och var inte så intresserad på att köra och trodde hon aldrig skulle få körkortet typ och så nån månad senare så äre typ nästan klart:) Kanske så jag också ska göra då, eftersom jag inte heller är super intresserad:P

Såg att Jossan och Malin hade kommenterat att jag skulle göra det mörkare, och de flesta har sagt de till mig också,  börjar ju fundera om man ser förjävlig ut i den här färgen?!:P haha eftersom alla säger att jag ska gö det mörkare!:P Får väl bli kanske här i veckan då..

Ne nu ska jag kolla runt på internet innan Roast på Berns börjar!:)

God natt! pusspåer!

Födelsedag

Mmm, idag är det pappas födesledag, så grattis till han!:) Blir 54 tror ja:P
Så snart kommer släkten hit så ska vi fika och sånt göttans..

Annars kvällen igår var trevlig:) längesen man umgicks med Elin, så det var kul! Jag hatar att va kort, vafan ser ut som en barnunge gemfört med Elin igår, fast hon hade klackar också men ändå:P fan hon var ett huve längre! Inte undra på att det undrade inne på interpool om jag verkligen var 18:P haha
Efter Interpool var vi på bio som sagt, flickan som lekte med elden. Hur bra film som helst! Den var över två timmar men dom två timmarna gick hur fort som helst. Den är mkt bättre än ettan tycker ja, den här filmen hände de mer spännande saker på en gång. Så av mig får den ++++++!:P

Har lite beslutsångest, ska jag färga håret mörkare lr inte? Tog ju ett tag att få fram min riktiga hårfärg så vet inte om jag ska ha den ett tag eller hur jag ska gö.. Så hjälp mig, säg vad ni tycker!:)

pusspeår!

Höst

Kommer nyss ur duschen, fick hjärnsläpp stavas dusch sådär?:P haha jaja..
Än så länge av dagen har jag pratat med kusin och bestämt om ikväll, kommer bli mys de här:)
Efter det så gick jag ut på promenad, vad fint det är ändå på hösten, är nog inte den första bloggen som skriver just så om hösten:P men jaja..Gick in på åsudden och knäppte lite kort, kan ni få se..kom på när jag höll på att jah skulle ha tagit Jonas kamera ist för min mobil:P skulle blivit vääldigt mkt bättre bilder:P

Ja som sagt så kom jag ju nyss ur duschen ska fixa lite på rummet innan jag lägger mig och kollar på Marley and me och käkar champinjoner! Dom som känner mig vet att jag älskar champinjoner, öppnar såna där små konserv burkar och äter rakt av, så gött!;p

Hörs kanske snenare ikväll..!




Pusspåer!

snyggast

Ja nu skriver jag här enbart för att Jessica bad mig;) nejmen vet inte vad jag ska berätta, har ju inte hänt så mkt på senaste tiden..
Krogen förra helgen, kan ju komma bilder från de när jag sitter på rätt dator, hmm, vart sjuk har man hunnit med också så jävla tråkigt, ööhm skolan som vanligt rätt segt, men ska prova studentmössa på måndag:) wiiie! Jaa och sen så har vi börjat igång med projektet också jag och Nina idag faktiskt, var roligt, alla var så snälla och trevliga så:) kommer bli bra det där tror ja:) bara jag och Nina hittar ut nästa gång;) haha! snurra runt i 20 min:P

Ikävll har det blivit Idol och Skavlan, jaa jag är nog den ända unga personen som kollar på de;) haha
Sen nu snart blire sängen ser ju som ut att Jens har gett upp för idag:P bara jag som är pigg!

Imon blire roligt! Ska på bio med kusin och lisa och jocke tror ja?:) kuul! ska se flickan som lekte med elden! (y)

Pusspåer!

Måndag

Mm, så äre dags för en ny vecka då:) Gick rätt så lång dag idag, sluta halv fem, men som tur var fick jag åka bil hem med Uffe och Elin:) sköönt!

Kan nån tipsa om bra låtar??Snälla nån!

Åh, jag som tänkte gå ut och gå så kollar man ut så äre blåsvart på himmeln, tist! Men men får bli vilodag!=)

Har inte så mkt att skriva om..

Pusspåer!

Tjooooo

Ja hej, idag äre söndag och det betyder att helgen är slut och att det är en lång skolvecka kvar till nästa helg och att jag måste ställa klockan på kvart över sex!! De är fan det jag har mest ångest över att gå upp på morgonen!
Jajja sluta gnälla!

Igår vart det parjat hos Hanna, en kompis till lisa:) Det var helt okej kul:) skulle gärna vilja ha deras lägenhet, stor och fin etta=)
Fast ja vissa personer är ju helt jävla störd haha, jadu..säger inge mer iaf..
Som sagt kvällen börja bra men sluta inte lika bra:( finns, de ska du veta <3

Och idag vakna man upp inte så jävla bakis, sköönt:P trodde det skulle bli värre för vart massa blandning på drickat..Men iaf, har inte gjort så mkt idag alls, sitter i Jens bil nu och har gjort det i snart 3 timmar:P Visst är man snäll flickvän som är sällskap till pojken sin som arbetar med bilen, tur att man har trådlöst;)
Snart äre käk också och efter det så blir det tven, börjar mkt bra program idag, lr ja två, top model och ensam mamma söker:) Kanske hinner med en film innan de börjar, vem vet..:P

Näe nu ska jag höra av mig till Nina och gå in och käka!

Pusspåer!

Ledig

Japp idag är man ledig, så skönt att få sova ut imorse, väcktes av nån jävla försäljare från sthlm..idiot så när man svara så äre ingen där?! Men men, kom upp i tid iaf..
Dagens planer är inte så värst många, vädret gör ju en inte heller så jävla pigg, nej ucsch nu är hösten verkligen här! Tragiskt att det är ett helt år innan man får uppleva värme igen, är jätte många i klassen som åker utomlands nu, ellie och linda åker nu ihelgen fyfan vad skönt, sen ska anki och issa..inte lite avundsjuk!! Tänk om man bara kunde få ta en sista minut nu, bort från allt och alla, bara sola, bada och festa om dagarna! Men men, blir ju inge om man inte sparar för de..

Är väldigt nyfiken på vilka de är som läser min blogg, vissa vet jag ju redan, men 14 pers läser den, vilka är ni??:P
14 stycken tycker jag är rätt så mkt för min skit blogg:P

Ikväll ska jag och älsklingen kanske in på bio, fick ju biopaket när det var alla hjärtans dag, haha ja vi har inte använt de än..lite dåligt kanske men har inte gått så bra filmer som båda vill se förns nu:)
Blir nog den nya Becka alla säger att den ska va jätte bra! Att den inte liknar nån annan beckfilm utan att man ska se den på bio helt enkelt..

Fan vad Jossan har blivit träningsnörden då på en vecka liksom:P lr snart två.. haha själv har man inte kommit in i det ännu, men hela den här veckan har ju gått åt att va i Ensro så får starta igång på måndag:) Det svåraste tycker jag är kosten, själva träningen är den lätta biten för mig, men kosten tycker jag är svår, vad man ska äta och inte äta, vad som är nyttigt och inte nyttigt.. När man läser på internet så står det så olika, vissa säger att det är bra att äta andra inte..Fan skulle ha en personlig tränare så det blir lite fart i det hela:P
Hade ju tänkt gå ut på en promenad men det regnar ju:( Får väl sätta mig på träningscykel, skit kul lr inte!!:P

Näe nog om de..sätta fart lite nu kanske!

Puss påer!




Hemma

Japp nu är jag hemma igen..Vart i Ensro i tre dagar nu, så känns jävligt skönt att få va hemma igen:)
Vart roligt där, trodde ju de skulle bli värre så:P vi har haft en massa aktiviteter och gått en jävligt långt promenad på 1.5 mil..Ja sen har vi haft de roligt helt enkelt:) Jag, Nina, Jessica och Jenny sov i tält, var mysigt men jävligt kallt och obekvämt..Men men vi är inga mesar vi heller;)

Har inte gjort så mkt idag, kom hem två, packat upp och duschat och nu sitter jag här...Händer väl inte så mkt idag heller, Jessica vill ha en utgång men orkar fan inte:P Kanske blir utgång i helgen?? Vi fårse!
Kan få se bilder från Ensro när Jessica har skickat lite till mig..

Nu ska jag kolla runt lite, sen blire tven!:)

Pusspåer!

RSS 2.0