underbar helg!

Ja de kan man verkligen säga att helgen var:) riktigt lyckad!

F = Tog de lungt och myste med Jens, kollade på talang och carina berg flyttar in:P
L= Väcktes tidigt av morgonpigga grannar här, halv åtta sätter karln på högtryckstvätten och tvättar bilen:O men men somna om vakna upp vid 9 gick och käka frukost, sen åkte vi iväg till Jossan som skulle flytta idag, hjälpte till där, och efter en lååång och trög och irriternade väntan kunde 3 personer höra av sig att det hade städat ur lägenheten så vi kunde börja köra grejer! Hallå 4 timmar på en etta som är 30m2?!! tröga människor det finns! så klockan fyra fick vi börja skjutsa grejer, klockan sex åkte vi hemåt till haga, käka och fort in till stan igen, göra sig klar, och börja förfesta med Lisa, kul var de:) sen över till Jessica och där var de kul också:) blev väl lite väl mkt dricka kanske;) haha men men:P Kul kväll!

S= steekt hela dagen i solen, åkte ut såklart till Hedesunda då, så man får vara vid vattnet:) har åkt vattenskoter idag för första gången i mitt liv:D skit kul ju! duktig älsklingen är som vågar gå och fråga:)

Nu blir det sängen!

pusshej!

Härligt

Härligt med fredag, och sol!:) kommer ju bli en kanon helg :) ska lisa och jag se till;)
Efter skolan var man ner en snabbis på stan och tog ut pengar sen hämta Jens upp mig och vi åkte ut till Hedesunda, hämta upp Lisa som skulle åka en sväng till färnbo, åkte dit efter en lång väntan, sen åkte vi in till stan, till stadium sen hem till Jens, och nu sitter jag här,
Ja de är väl vad jag har hunnit gjort idag:) Längar tills imon !!:)

Nej ikväll blir de talang och mys:)

pusshej!

hemma!:)

Eller, ja nästan hemma, hos Jens:) Var riktigt roligt på stan, handla en hel del och billigt var det:)
Handla ett linne, en tunika, mascara,kajal, ansiktskräm på tub, sen gissa vi också på hur mkt christinas kläder kosta, man kunde vinna ett presetkort på VILA, 400kr! Hoppas man vinner då!:)

Kommer lite bilder sen på hur kläderna ser ut, måste komma hem först:)

ska lägga mig och kolla på tv nu, tror ja:)

pusshej!

mmm

Ska på tjejkväll snart med jossan, kul !:) hoppas man hittar nått då:) Kommer väl va smockat på stan men men:p
Så skönt att det är torsdag, det betyder ju att imon äre fredag:D wihoo! Sen blir de lördag och partaj:) men förfest hos bror, sen vidare till jessica, blir väl kanske efter robinsson:P haha

Igår var Nina och jag duktiga, vi gick ut och gick i hagaströms elljusspår, 5km:) sen blev det 6km för mig när jag skulle ta mig hem till jens också sen:) Ville ju ut idag också, men det regnar:( trist!
Vet vad jag skulle vilja ha för hund nu också en dag, en blandning mellan labrador och bordercollie precis som Ninas hund kompis:) kommer upp en bild på han senare så att ni fårse, ( de som bryr sig) haha:P

Nej nu ska jag mysa med älsklingen innan man ska dra till stan:)

pusshej

jaja

Kass på rubriker, vete fan vad man ska skriva där:P

Idag har det vart en låååång dag, en viss lärare som ja typ kan gå en på nerverna ( finare ord för att komma ifrån mig);)
Sen att man lära upp till hemlingby gå 2.5 km sen gå den långa vägen tillbaka till stan var ju ännu tråkigare! varmt, törstig och ville bara hem! Nej ingen bra dag idag...

Har suttit och läst runt på en massa bloggar nu, även på folk jag absolut inte känner, vilket liv man har?! haha:D
Längtar till helgen nu, ska bli så kul!:)

Nej sängen väntar för mig nu, ska bli sååå skönt efter den här skit dagen!:P haha

pusshej

Värme

Gud vad skönt med värme nu:D riktigt sommarväder!
Dagens händelser:
Skolan, segt eftersom värmen
Övningskört idag för första gången på ett halv  år:P de gick ju rätt bra, sitter ju här ju?!:P
Vart ute och gått, 5km:) riktigt skönt med det fina vädret!
Gosh vilken fin granne vi har;) haha

Kommer lite bilder ifrån när vi var och red och fisketuren i lördags:)


Kevin, Alfons,Jenny och Åke:)


Full gång med ridningen:)


Nina och Klara i båten:)
  Lisa :)<3

Nej nu ska jag kolla på färjan och sen börja med teckenspråks låten! :( blää!

Lång helgen slut

Ja, då var lång helgen slut då...trist att det har varit skit väder och såklart när det blir måndag så ska de bli så jävla fint:P men men..inte långt kvar nu:D ska bli så sköönt med lov!

Helgen som varit vad har man hittat på då?
Ondagskväll var vi ju med till boulongen, och tosdags fiska vi.
I fredags så kom Tova, Tommy och Jossan hit och hälsade på, var länge sen man träffa Tova nu så det var kul:) hon har ju blivit så stor nu, inte den lilla 3åringen man träffade för några år sen:P senare så kom Jens hit med Tyra, det var också kul att träffa henne, är så charmig och söt när de precis lärt sig gå och säga något:) sen var det ju kul att hon verkligen kände igen mig:P
I lördags på dagen hände absolut ingenting, skit segt! sen på kvällen så kom Nina hit så vi lånade Tonys båt och åkte ut på sjön, jag, jens, nina, klara och lisa:) åkte till ålbo och grilla, fiska och spela kort hur mysigt som helst!:)
Idag så har det inte heller hänt nå mycket alls, har läst ut min bibel tjocka bok att älska som en porrstjärna, mycket bra bok, rekomenderar den verkligen! Sen nu på kvällen blev det en promenad på 5km skönt skönt:) ska börja gå varje dag nu har jag bestämt, kan inte fortsätta se ut såhär usch!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, sen blire att åka mot hagaström!

Pusshej!

Gör ett nytt försök:)

Skrev i tisdags då jag skaffa bloggen men de allt försvann, så jag blev rätt less och sket i allt!
Men vad som har hänt i veckan nu , tisdags så var vi till stallet och red med nästan alla i klassen:) väldigt roligt! Sen på kvällen ville jag träffa Tyra, så Jens ringde och frågade om vi fick vara barnvakt på kvällen, så roligt, gullunge!:)
Onsdags så var det sista dagen i skolan innan lång helgen, gjorde inte så mycket speciellt. På kvällen så åkte jag, jens, jonas, malin och lisa in till stan, träffade jonas klass kamrater inte alla men några, grillade vid boulongen, hade helt okej trevligt kväll med Lisa.:)
Idag så tog vi först det lungt, sen ville lisa och jag fiska så vi fixade mask och åkte ner till byviken dock så blåste det för mycket och så börja det regna:( men men:P får tat en annan dag!

Nu kollar jag på bonde söker fru:)

Hörs senare då;p

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0