Hellooow

Hej hej hallå dagboken!! HAHAH Carro asgarvar!!
Nej fan måste bli skärpning lite här, men mitt liv är ju rätt boooring om man jämför med vissa andras som far runt hela landet, jodu det finns såna med;)
Nej men lite kort om ihelgen, fredags vare bara mys först efter skolan så var Jessica, Nina och jag ner på stan och fikade, en grej som vi kom på alldeles försent att det är bra mysigt, är inte många veckor kvar nu med dom:( 2 veckor sen äre APU och Jessica i Arvika men Nina är ju kvar i valbo, men man vet ju hur duktigt det har gått för oss att träffas på lov och sånt haha skandal!
På lördag på dan så var jag ut och gick i fin fina vädret så skönt med sol:) Sen kom Jessica och Nina ut till mig till sex lr fem jaja:P.. vi lagade mat ihop och hade det jätte trevligt!:) Jim fyllde 20 också idag grattis till fin:)
Söndag var man ute och gick på dan i solen, sen plugga sen på kvällen åkte jag fram till Linnea, gick på promenad var nog ute i 2 timmar, så skönt att prata av sig..
Idag har jag klippt mig lr fixade tillbaka till lugg och det känns skönt:) ser man ju liite finare ut tills på lördag då det är studentkryssning!!:D Taggad ojaaa kommer bli grymt(Y)
Nej nu ska jag lägga mig, bäst att ha i öronpropparna inatt om man ska få sova, Fredrik snarkar på rätt bra:P
Puss påer!

RSS 2.0